Suppen

outdoor-activiteit-suppenSuppen staat voor Stand-up-paddle. Het is ontstaan op Hawaii door de lifeguards die op hun surfboard gingen staan om de beginnende surfers in de gaten te houden. Suppen is de snelst groeiende watersport ter wereld, en geeft een ‘’full body workout’’. Suppen is een zeer toegankelijke watersport, en geschikt voor jong & oud.

Met collega’s, vrienden of familie het water op, suppen door de mooie omgeving van de Friese Meren of op locatie!

Bij deze activiteit is het hebben van een zwemdiploma verplicht!

Kledingadvies: Sportieve en/of lekker zittende kleding. Kleed je naar de weersomstandigheden. Bij lekker weer: zonnebril en/of zonnebrand.

Prijs: €22,50,- p.p. per ± 2 uur (inclusief begeleiding en materiaal)


 

Boogschieten

20150508_163616_resized_1Boogschieten is een sport waarbij pijlen worden weggeschoten naar een target met behulp van een boog. Vroeger was de boog een jacht- en oorlogswapen, maar tegenwoordig wordt boogschieten vooral als concentratiesport beoefend.

Bij Outdoor Friese Meren laten we je graag op een leuke en leerzame manier kennismaken met deze sport. We zullen je de fijne kneepjes van de sport leren zodat ook jij de pijl in de roos weet te schieten. De activiteit boogschieten van Outdoor Friese meren is ideaal als teambuildingactiviteit, stoer kinderfeest of bijvoorbeeld een familiebijeenkomst. Het boogschieten is goed te combineren met onze andere activiteiten en kan bijna op elke locatie beoefend worden.

Kledingadvies: Makkelijk zittende kleding
Prijs: € 12,50 p.p. per uur (inclusief begeleiding en materiaal)
Minimale leeftijd: 10 jaar

 


 

Shootout

IMG_20150429_155048_resizedShootout een unieke en nieuwe combinatie van de intensiteit en spanning die je ook ervaart bij het spelen van trefbal of paintball.

In tegenstelling tot paintball levert Shootout geen blauwe plekken, maar wel de zelfde spelbeleving op. Shootout is een spel met echte bogen en speciale pijlen met daarop een zachte foampunt waarmee de teams strijden om de overwinning!

 

Shootout, Hoe werkt het?

Twee teams strijden om de eerste te zijn die alle vijf de doelen uit de 5-punts target van de tegenstander heeft geschoten. Een paar bunkers, verdeeld over beide velden, helpen om de spelers zo strategisch mogelijk te bewegen over hun speelveld. Ondertussen proberen ze natuurlijk ook zo veel mogelijk tegenstander te raken met de speciale pijlen. Vanaf 8 personen kunt u Shootout als activiteit boeken, deze activiteit kan ook bij u op locatie! Shootout is goed te combineren met onze andere activiteiten.

Kledingadvies: Makkelijk zittende kleding
Prijs: €
15,- p.p. per 1,5 uur (Inclusief begeleiding en materiaal)
Minimale leeftijd: 12 jaar


 

Vlot bouwen

20150509_132459_resizedBij het bouwen van een vlot komt het aan op samenwerken, communiceren en het vertrouwen hebben in elkaars werk. Dit is dan ook een goed passende activiteit voor teambuilding.

Als het vlot ‘klaar’ is, wordt er getest of het blijft drijven en alle personen van het team boven water blijven. Vlot bouwen is leuk als enkele activiteit maar kan ook goed gecombineerd worden met de andere activiteiten van Outdoor Friese Meren. Gegarandeerd plezier voor jong en oud! Bij deze activiteit is het hebben van een zwemdiploma verplicht!

Kledingadvies: Makkelijk zittende kleding dat nat mag worden!
Prijs:


 

Team building

Hoe vorm je een groep individuen tot een hecht team? Outdoor Friese Meren organiseert teambuildings activiteiten op verschillende locaties waarbij samenwerken het belangrijkste doel is. Door teambuildings activiteiten leert u uw collega’s en/of vrienden nog beter kennen door intensief samen te werken.

De teambuildings activiteiten kunnen door jullie zelf in overleg met Outdoor Friese Meren samengesteld worden zodat het passend is voor elke groep of bedrijf. Om de dag compleet te maken is er ook mogelijkheid voor een hapje en een drankje

Kledingadvies: Makkelijk zittende kleding
Prijs: In overleg


 

6 Kamp

Het opnemen tegen collega’s, vrienden of familie tijdens een leuke en uitdagende zeskamp. De mogelijkheden zijn ongekend. Ideaal voor teambuilding, kinder/familiefeesten of bedrijfsuitjes.


Outdoor Friese Meren beschikt over een aantal zeskamp spellen welke in overleg door jou kunnen worden samengesteld. De zeskamp voldoet dus altijd aan uw wensen en betekent veel plezier voor zowel jong als oud.

Kledingadvies: Makkelijk zittende kleding
Prijs:


 

Bamboestieken

bamboestiekenBamboestieken:

Bamboestieken is een activiteit waar je met behulp van bamboestokken en elastiek een toren of ander object gaat bouwen. Jullie zullen goed moeten communiceren en samenwerken om tot een resultaat te komen.

Ontdek wat de sterkste constructies zijn en neem het op tegen de andere teams.

Zo bouwen jullie niet alleen aan een groot, sterk of mooi object, maar ook aan een hecht en creatief team. Bamboestieken is voor jong en oud een origineel teambuildingsactiviteit. Bamboestieken is erg leuk in combinatie met andere activiteiten

Min. deelnemers:

-8 personen
Tijdsduur:
-Vanaf 1 uur
Prijs p.p. (incl. instructie):
- 7,50 per uur


 

header

Meer informatie?
Voor vragen en opmerkingen zijn wij te bereiken via onderstaande gegevens. U kunt echter ook het contactformulier invullen en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.Dennis Spanhaak
Tel: 06-30 79 82 25
Mail: info@outdoorfriesemeren.nl

footer